Webdesign

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een professionele en elegante website wilt met een hoog rendement en een visueel mooi design. Wij plaatsen uw website op de kaart en in de schijnwerpers.

Van elk project maken we iets Original. Wij geven uw website niet alleen een mooi webdesign, maar maken hem ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Wij halen een maximum rendement uit uw website!

Wij beschikken over de expertise om uw site hoog te laten ranken bij de zoekmachines.

Webdesign gent is een compleet traject waarbij ook een groot deel seo-marketing zit.

Steeds meer mensen zoeken informatie via het internet. Uw website is een bepalende factor in de beeldvorming van uw organisatie.

Wij kunnen uw website vertalen in het Frans, Engels en Duits. Ons webdesign bureau staat voor u klaar!!

  • betaalbaar webdesign bureau gent
  • Online winkel

E-Commerce wordt steeds belangrijker op het internet. Er verschijnen steeds meer online winkels en ook het aantal kopers stijgt bijzonder snel. Online winkelen is ondertussen een miljarden business geworden.

De voordelen zijn aanzienlijk. Een online winkel wordt een must voor iedere middenstander. Original design Biedt dit aan tegen een zeer scherpe prijs. Een voorbeeld kunt u vinden op volgende link: http://www.groupinggent.be/leli/

Mail + nieuwsbrief

Wilt u uw klanten informeren via een elektronische nieuwsbrief maar u weet niet hoe eraan te beginnen ? Bent u het beu de klant mails te sturen met een witte achtergrond? Original design biedt u de oplossing door uw mail/nieuwsbrief op te fleuren volgens uw eigen huiststijl.

Copyright © 2017 Original Design. Alle Rechten Voorbehouden